BVH over arbeidsmarktcommunicatie
HomeNieuwsJong geleerd is oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan!

Hoe heerlijk is het toch als je op jonge leeftijd al weet wat je later wilt worden. Niet iedereen heeft deze luxe. Sterker nog, sommige mensen komen er zelfs nooit helemaal achter waar hun hart nou echt ligt. Maar dat is niet het geval bij de tienjarige Ole uit Gemert. Hij weet heel goed wat hij wil: werken bij de politie. En dus leverde hij zijn sollicitatiebrief in bij het plaatselijke politiebureau.

Kijkje in de keuken

Jeugdagent Niels Kanters kon de sollicitatiebrief van Ole wel waarderen. Hij beloonde deze proactieve actie dan ook met een bezoekje aan Ole. Wat voor vele jongens een droom is, werd werkelijkheid voor Ole. Hij kreeg een politievest aan en een pet op, en mocht een rondje meerijden in de politieauto met gillende sirenes en zwaailichten. De actie heeft zeker gewerkt: Ole weet nu  zeker dat hij later wilt werken bij de politie! Hoewel hij enorm enthousiast was, blijft hij ook gewoon een koele kikker:  “De grootste verrassing van mijn leven? Nee, ik denk wel van het jaar. Het kan altijd nog beter”.

Heel goed Ole, altijd ruimte overlaten voor verbetering!

VOLG ONS

willemijn@bvh.nl

Willemijn Kaal, Msc. Corporate communicatie gestudeerd aan de Universiteit. Binnen BVH verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie & employer branding. Houdt van reizen, lekker eten en sport.

GEEN REACTIES

PLAATS EEN REACTIE