BVH over arbeidsmarktcommunicatie
HomeNieuwsBest Workplaces 2017 bekend gemaakt door Great Place to Work

Best Workplaces 2017 bekend gemaakt door Great Place to Work

Best Workplaces 2017

Elk jaar wordt in maart door het internationale en onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau, Great Place to Work de lijst met Best Workplaces bekend gemaakt. Het is een van de vele beste-werkgevers-lijstjes die we jaarlijks voorbij zien komen. Wat deze lijst echter uniek maakt, is dat deze gebaseerd is op zowel de medewerkersperceptie op het werkgeverschap als het werkgeversbeleid worden geanalyseerd.

Meetinstrumenten

Hiervoor gebruiken ze respectievelijk twee meetinstrumenten: de Trust Index© en de Culture Audit©. De Trust Index© is de wereldwijde standaard op het gebeid van medewerkersonderzoek en meet de mate van vertrouwen, plezier en trots binnen organisaties. Organisaties kunnen uiteraard de perceptie van medewerkers op de mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie beïnvloeden door het beleid dat ze voeren. Door middel van de Culture Audit© wordt het werkgeversbeleid geanalyseerd. De combinatie van de twee meetinstrumenten leveren een unieke mogelijkheid voor het management van organisaties om te kijken of wat je daadwerkelijk inzet ook gewaardeerd wordt en leidt tot het gewenste resultaat.

 

Aanmelden?

Als organisatie kan je jezelf aanmelden zodra je van mening bent dat jouw organisatie tot de beste organisaties van Nederland behoort om voor te werken. Dit betekent overigens niet dat je automatisch mee kunt doen aan het onderzoek, aangezien ze strikte criteria hanteren. Dit jaar waren er 67 organisaties in de race, maar uiteindelijk staan er 49 organisaties op de lijst van Best Workplaces.

 

 

VOLG ONS

willemijn@bvh.nl

Willemijn Kaal, Msc. Corporate communicatie gestudeerd aan de Universiteit. Binnen BVH verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie & employer branding. Houdt van reizen, lekker eten en sport.

GEEN REACTIES

PLAATS EEN REACTIE